NOR CURIER 930X122

autobuze

APARATE CU DEZINFECTANT ÎN AUTOBUZELE PUBLITRANS

În autobuzele Publitrans din Pitești vor fi montate aparate cu dezinfectant. “SC Publitrans 2000 SA a decis montarea unor astfel de aparate cu dezinfectant în autobuze.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Acestea urmează a fi achiziționate pentru toate cele 86 de autobuze, începând din această săptămână”, informează societatea de transport local de călători a municipalității piteștene în contextul situației provocate de noul coronavirus.

În același timp, precizează Publitrans, având în vedere că suntem în plin sezon al gripelor şi virozelor, zilnic în autobuze se aplică pe suprafeţele de contact (barele de susținere, validatoare şi mânerele scaunelor) o soluţie cu acţiune rapidă, cu efect bactericid, fungicid, levuricid, sporicid şi virucid.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Amintim că măsura a fost luată în prima parte a lunii trecute ca urmare a declarării în România a epidemiei de gripă.

“Autobuzele sunt dezinfectate în fiecare zi cu un concentrat special pentru uz uman și veterinar, cu spectru larg de aplicare, care curăță și dezinfectează într-o singură etapă.

Substanța se aplică prin pulverizare și are efect bactericid, fungicid, levuricid, sporicid și virucid.

Soluția pentru dezinfectare are acțiune rapidă și se aplică pe suprafețele de contact (barele de susținere, validatoare şi mânerele scaunelor etc.)”, informa Publitrans la timpul respectiv.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90