930×122 CAPRA 5

autobuz

APOSTOLICEANU, SUFOCAT DE CĂLDURĂ ÎN AUTOBUZELE PRIMĂRIEI

Apostoliceanu, sufocat de căldură în autobuzele Primăriei. Sorin Apostoliceanu le dă dreptate piteștenilor când vine vorba de căldura sufocantă din autobuzele Publitrans (societatea de transport public de călători subordonată Consiliului Local).

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Viceprimarul a mers astăzi cu autobuzul din Centru și până în cartierul Prundu și retur, folosind liniile de transport 8 (Gară Sud – Trivale), 19 (Prundu – Găvana) și 2 (Prundu – Bascov).

Care a fost concluzia viceprimarului în urma călătoriei? ”Era foarte cald, dar aerul condiționat funcționa, de mâine reducem temperatura din interior la 20 de grade.”, precizează Sprin Apostoliceanu, chestionat pe marginea acestui subiect de ePitești. În prezent, temperatura în interiorul autobuzelor Publitrans este de 22 de grade și nu poate fi setată de șoferi.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

Nu numai viceprimarul a mers astăzi cu autobuzele, ci și echipe ale Publitrans ”au fost în control pe trasee”, asta după ce Apostoliceanu le-ar fi sesizat ieri problema. Altfel, directorul general al Publitrans, Manuel Rotaru, n-ar avea idee de ceea e se întâmplă în ”ograda proprie”.

Vă reamintim că ePitești a semnalat problema cu care călătorii Publitrans se confruntă. Dacă în cazul autobuzelor Solaris ”este foarte cald”, în ceea ce privește un autobuz MAZ, fără aer condiționat, situația este insuportabilă. La sfârșitul lunii mai, într-un astfel de mijloc de transport în comun era de-a dreptul saună (imagini și detalii, AICI).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3