Donaris 930 x 122

mall

APOSTOLICEANU SUSŢINE PROIECTUL MALL-ULUI DIN TUDOR VLADIMIRESCU

Apostoliceanu susţine proiectul mall-ului din Tudor Vladimirescu. Viceprimarul cu atribuţii de primar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că susţine proiectul mall-ului pe care un dezvoltator privat vrea să îl construiască în cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Apostoliceanu a spus că se lucrează la găsirea celor mai bune soluţii pentru a depăşi problemele apărute pe parcurs, cum ar fi contestaţiile legate de impactul investiției asupra mediului.

„Sunt de acord cu proiectul mall-ului din Tudor Vladimirescu, mai ales că firma privată care face investiţia vrea să realizeze, pe banii ei, un pasaj rutier pe strada Lânăriei. Numai pentru pasaj ar fi vorba despre 6.000.000 de euro, bani pe care noi, în loc să îi cheltuim pentru un pasaj din fonduri proprii pe Lânăriei, mai bine îi investim într-un pasaj într-o altă zonă, cum ar fi în Nord.

Citiți și: Haos într-un cartier din Pitești!

Pentru ca pasajul să poată fi realizat trebuie ca investitorul să vină către noi cu o cerere de concesionare a terenului, cerere pe care încă nu a făcut-o. Suntem deschişi pentru acest proiect şi căutăm cele mai bune soluţii legale astfel încât investiţia aceasta să fie făcută cât mai repede”, a declarat Sorin Apostoliceanu.

Locuitori din cartierul Tudor Vladimirescu, organizații de mediu și experți economici ridică numeroase semne de întrebare în ceea ce privește proiectul viitorului mall, de la cele legate de protecția mediului și până la trafic și strategie economică locală (AICI, alte amănunte).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90