New Profesional Consult 930 x 122

emanuel soare

ARGEȘUL ARE PREFECT

Argeșul are prefect. Decizia a fost luată în ședința de astăzi a Guvernului. Emanuel Soare (foto principal) a fost numit prefect al județului Argeș.

Citiți și: Azi, decizie crucială despre pensii

În vârstă de 43 de ani, prorector al Universității din Pitești, Emanuel Soare a fost propus de PNL Argeș pentru funcția de prefect (AICI, subiectul pe larg).

Precizăm că Soare nu era funcționar public la data nominalizării sale de către PNL, o condiție legală obligatorie pentru ocuparea postului de prefect. La momentul respectiv, nici președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, și nici Soare nu au fost în stare să explice clar opiniei publice cum ar urma să procedeze pentru ca această condiție să fie îndeplinită.

Citiți și: Oficial! Se schimbă salariul minim pe economie!

Pe 10 decembrie 2019 Emilian Dragnea (care avea susținere politică din partea PSD) a fost schimbat din postul de prefect al județului Argeș. De atunci și până acum, de conducerea instituției s-a ocupat subprefectul Adrian Bughiu (cu susținere politică de la ALDE) (Amănunte, AICI).

Tot în ședința de azi a Guvernului a fost numit și un al doilea subprefect al județului Argeș: Cristian Andrei Ciungu.

Acesta are susținere politică de la PMP și va face echipă cu subprefectul Bughiu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3