930 x122 grota rece

asociere

Autobuzele Publitrans vor avea trasee în Bradu, Mărăcineni și Bascov!

Autobuzele Publitrans vor avea trasee în Bradu, Mărăcineni și Bascov!

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Joi, 25 martie, Consiliul Local al municipiului Pitești urmează să dezbată și să aprobe (eventual) un proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea asocierii Municipiului Pitești cu alte unități administrativ teritoriale în scopul constituirii asociației de dezvoltare intercomunitară de utilitate publică pentru serviciul de transport public local ”ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ PENTRU TRANSPORT PUBLIC PITEȘTI”.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

Concret, Piteștiul se va asocia cu comunele Bradu, Mărăcineni și Bascov, iar în acest fel se va putea institui transportul în zona metropolitană Pitești. Asta înseamnă că autobuzele Publitrans Pitești vor avea trasee și în localitățile menționate, iar cursele de maxi-taxi dinspre și spre Pitești, respectiv comunele menționate, vor fi eliminate.

Luna viitoare, și consiliile locale din comunele amintite mai sus vor emite hotărâri de asociere cu Piteștiul și de formare a ADI pentru transport, după care se va trece la organizarea efectivă a transportului metropolitan. Rămâne de văzut dacă și alte localități limitrofe precum Budeasa, Ștefănești și Moșoaia vor adera la asociația nou formată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

8 comentarii

  • Zamarcar Florin spune:

    Și Com: Babana se afla în zona Metropolitană. Aici pe când se va asigura un transport normal și regulat, mai ales pentru copii, cei care au serviciu in Pitesti sau zonele limitrofe si pentru cumparaturi. Transportul către aceasta zona este foarte precar. Mulțumesc..

  • Gh.Catalin spune:

    Si cu aglomerația de la Podul Viilor cum credeți că va fi ?
    Dacă se vor introduce linii Publitrans in zona Maracineni trebuie rezolvată obligatoriu si problema de montare semafoare in acea zona deja supraaglomerata zilnic .

  • Diana spune:

    Autobuzul spre Bradu ar fi Foarte folositor si pentru angajatii de la Auchan Bradu,care vin noaptea pe podul,neluminat !!!!

  • Bujor Mihaela spune:

    Cea mai bună veste ! Speram să se concretizeze propunerea. În microbuzul de Curtea de Argeș e prăpăd. Nu mai urc în el. Mai bine merg pe jos 3 km, decât aglomerația și bătaia se joc din aceste mijloace de transport.

  • Adi spune:

    Cu primarul de la Mioveni nu s-au înțeles? Transportul de călători spre Pitești e doar o afacere, când va devenii necesitate?
    Față de UE suntem penibili!

  • Diaconu spune:

    Din Bascov către autostrada sa poti ajunge la firmele respective, este un calvar. Pe stânga dacă vrei sa mergi , nu e curățat și mergi pe strada😡😡. Pe dreapta este trotuar dar sa traversezi , trecere este tocmai la capăt și nu o vede nimeni. Nu e semnalizată corespunzător . Putem fi loviți oricând, pe oriunde mergem😡😡😡

  • Eugen Bruma spune:

    Luati in considerare si ruta Mosoaia,nu avem nici.un mijloc de transport.Si chiar zona Capitol ,Montan Star lipseste cu desavarsire…

  • Adrian spune:

    Când vor circula autobuzele publitrans pe bradu. Și ce program vor avea

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90