Donaris 930 x 122

păcănele

AUTORITĂŢILE AU INTRAT IAR LA PĂCĂNELE / SUTE DE VERIFICĂRI ŞI LA PERSOANELE IZOLATE

Instituția Prefectului Argeș informează că verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astfel, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 444 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost controlate 32 de societăți comerciale, 79 de persoane au fost legitimate și 51 de autoturisme verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 6 amenzi în valoare de 3000 lei și 5 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

Pompierii argeșeni au verificat 37 de societăți comerciale și 448 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 40 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în spații închise. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat o amendă în valoare de 500 lei și 39 de avertismente.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3