EcoMoto 930×122

mioveni

AU SCHIMBAT ZIUA ORAŞULUI MIOVENI! VEZI DE CE!

Autorităţile locale din Mioveni au stabilit care va fi, începând din acest an, noua Zi a Oraşului, renunţând la data la care s-a sărbătorit evenimentul până acum.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Astfel, conducerea Primăriei a decis ca Ziua Oraşului Mioveni să fie aniversată în fiecare an pe 29 iunie. Modificarea datei de sărbătorire din 15 august în 29 iunie a fost aprobată prin hotărâre a Consiliului Local.

Măsura vine ca urmare a faptului că pe 29 iunie este hramul Catedralei Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din oraş, edificiu reprezentativ pentru Mioveni. De asemenea, modificarea datei a fost decisă şi pentru că august este luna în care cei mai mulți dintre locuitorii orașului pleacă în vacanţă, lucru care făcea ca participarea la evenimentele organizate de Primărie cu ocazia respectivă să fie redusă.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3