NOR CURIER 930X122

autobuz

BÂLCIUL DIN STAŢIILE DE AUTOBUZ CONTINUĂ

Bâlciul din staţiile de autobuz continuă. Primăria Piteşti se laudă de ceva vreme cu un proiect de modernizare a 99 de staţii de autobuz ale Publitrans (imagini și amănunte, AICI), dar se pare că nici în 2018 nu se va realiza ceva în acest sens.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Aşa se face că Primăria propune Consiliului Local o nouă prelungirea până la data de 31.12.2018 a contractelor de asociere şi închiriere a unor spaţii în staţiile de autobuz până la data de 31.12.2018.

Proiectul, inițiat de primarul Cornel Ionică, va fi supus votului și aprobării joi, în ședința ordinară în plen a Consiliului Local (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Video ireal! O femeie și-a tăiat unghiile în autobuz

 

Cu alte cuvinte, pe tot parcursul anului nu se va face vreun pas (în afară de hârţogărie, probabil) pentru modernizarea staţiilor. Asta deși Ionică ne declara anul trecut că lucrările de modernizare ar urma să demareze în primăvara lui 2018 (subiectul, pe larg, AICI). Bineînțeles, timpul a trecut, iar piteștenii au primit…doar promisiuni! Ca de obicei…

Pentru proiectul de modernizare a staţiilor, Primăria se bazează pe fonduri europene, valoarea proiectului fiind de 2.000.000 de euro. Deși un proiect de interes pentru oraș, cel mai probabil, în acest ritm se va materializa la „Sfântu’-așteaptă”, așa cum se întâmplă, de altfel, și cu alte proiecte promise de Cornel Ionică.

Între timp, situația din stațiile Publitrans se prezintă astfel: mizerie, mirosuri insuportabile și, bineînțeles, reclame peste reclame (imagini, AICI). De ce se tot prelungesc aceste contracte? Doar pentru a se mai obține câțiva bani la bugetul local ori, în realitate, interesul este altul?

Vom urmări subiectul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90