930 x122 grota rece

autobuze

BIG BROTHER ÎN PITEȘTI. CE ANUNȚĂ PRIMARUL

Big Brother în Pitești. Ce anunță primarul. Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, informează că în cel mult două luni vor fi demarate procedurile pentru implementarea aşa-numitului plan de mobilitate urbană.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Potrivit sursei citate, planul va fi finanţat cu peste 20.000.000 de euro din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional. Alocarea financiară există deja și mai este nevoie doar de avizul unui consultant de specialitate care în prezent supervizează proiectul, anunță primarul.

Amintim că în cadrul planului de mobilitate urbană Primăria Piteşti vizează cumpărarea a 25 de autobuze electrice, introducerea unui sistem de taxare electronică și de camere video de supraveghere în autobuzele Publitrans, modernizarea a 100 de staţii de autobuz și implementarea unui sistem de supraveghere video (cu 150 de camere) a principalelor intersecţii şi artere de circulaţie din municipiu.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90