NOR CURIER 930X122

borduri

„BORDURIADA” CONTINUĂ ÎN PITEŞTI ŞI PE PLOAIE

Lucrările de reabilitare urbană a municipiului Piteşti, cu fonduri europene, continuă şi când condiţiile meteorologice sunt defavorabile.
Ele au ajuns aproape de centrul oraşului, pe strada Constantin Zărnescu (aproape de zona Teatrului „Alexandru Davila”). Schimbarea bordurilor (şi pe ploaie!), dar şi montarea noilor pavele pe trotuare implică utilizarea unor vehicule mari, care au perturbat traficul rutier. În plus, pietonii sunt nevoiţi să meargă prin noroiul de pe stradă şi să se expună riscului producerii de accidente. 
Totuşi, aceasta este cea mai mare investiţie publică din Piteşti cu fonduri europene, iar lucrările sunt realizate doar în proporţie de circa 30%. Acestea vor continua şi la anul, vizând aproape 40 de hectare de teren din mai multe zone ale municipiului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • hasdrubal spune:

    tot „pavelica” e andrisantul? la ocna tot psd-ul! dna,sa vina sa va ia!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90