New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

BUDEASA: CÂT VA DURA EXECUȚIA CĂMINULUI CULTURAL CARE SE CONSTRUIEȘTE ÎN GĂLEȘEȘTI

La începutul acestei săptămâni au fost parafate documentele pentru începere lucrărilor la unul dintre cele mai importante obiective care demarează anul acesta în Budeasa: construirea Centrului Cultural din Găleșești.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Compania Națională de Investiții a dispus începerea execuției lucrărilor la data de 27 iulie 2020, durata de execuție fiind de 22 de luni (CLICK pe foto).

„Căminul va fi construit în spatele terenului de fotbal din Găleșești. Finanțarea se face prin Compania Națională de Investiții. Investiția se ridică la aproximativ 6,6 milioane de lei și este finanțată de CNI.  Sarcina Primăriei Budeasa este să asigure racordul la utilități. Tot noi vom face și sistematizarea exterioară, locurile de parcare etc”, a declarat, pentru ePitesti.ro, primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto).

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

 

Localitatea avea nevoie de un cămin cultural. Clădirea în care, în urmă cu decenii, funcționa un astfel de obiectiv, a fost retrocedată foștilor proprietari în baza legilor funciare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90