EcoMoto 930×122

budeasa

BUDEASA: LUCRĂRI ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE LA CĂMINUL CULTURAL

După ce, în vara acestui an, au fost parafate documentele pentru începerea lucrărilor la unul dintre cele mai importante obiective din Budeasa -construirea Centrului Cultural din Găleșești – Compania Națională de Investiții dispunând execuția lucrărilor la data de 27 iulie, iată că proiectul începe să se materializeze.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

„Se lucrează la Căminul Culutral. Lucrarea este la faza fundației. Proiectul are termen de execuție 21 de luni”,  a declarat, săptămâna aceasta,  pentru ePitesti.ro, primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto).

Amplasamentul Căminului Cultural este în spatele terenului de fotbal din Găleșești.

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

Proiectul este unul dintre cele mai așteptate în localitate, mai ales că vechea clădire în care, în urmă cu decenii, funcționa un astfel de obiectiv, a fost retrocedată foștilor proprietari în baza legilor funciare.

Proiectul, în valoare de 6,6 milioane de lei, este finanțat de Compania Națională de Investiții, Primăria Budeasa urmând să asigure racordul la utilități, sistematizarea exterioară, locurile de parcare etc.

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3