cristian gentea

Care dintre viceprimari va fi înlocuitorul de drept al primarului Gentea

Pe ordinea de zi a viitoarei ședințe ordinare a Consiliului Local Pitești (23 februarie) se află, printre altele, și proiectul de hotărâre inițiat de primar privind desemnarea unui viceprimar ca primul înlocuitor de drept al edilului șef.

Citiți și: Cristian Gentea s-a vaccinat cu doza „booster”, anunţă şi câtă lume a venit ieri la Centrul din Piteşti

 

Citiți și: „Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic”

 

Mai exact, se va stabili care dintre cei doi viceprimari aleși ai Piteștiului – Gelu Tofan (PNL) şi Mihai Mihăilescu (USR) – îi va ține locul lui Cristian Gentea în eventualele situațiile în care edilul șef nu-și va putea exercita atribuțiile (de la – Doamne ferește!- vreo problemă de sănătate, până la – tot Doamne ferește! – o demitere prin ordin al prefectului, precum cea cu care s-a trezit Cornel Ionică (în 2019, în urma unui verdict de conflict de interese), când vicele Sorin Apostoliceanu a preluat atribuțiile de primar.

Pentru că este prima dată (după aproape două decenii) când PSD nu reuşeşte să-şi adjudece o funcţie de viceprimar, Cristian Gentea va fi secondat, în situații neprevăzute, de un reprezentant al dreptei din CL Pitești.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441