Eurial 930 x 122

morti

CE A OMORÂT PEȘTII DIN ȘTRAND – VERSIUNEA PRIMĂRIEI

Detectivi de ocazie, în urma unei anchete fulger făcută la fața locului după ce presa a tras semnalul, înțelepții de la Primărie ar fi descoperit cauza peștilor morți din lacul parcului Ștrand.

Citiți și: Coșmarul șoferilor revine! Începe calvarul în Nord?!

De vină, spune viceprimarul Cornel Ionică, ar fi toxinele eliminate de algele care cresc în exces în lac. Viceprimarul afirmă că, de-a lungul vremii, pentru eliminarea algelor municipalitatea ar fi curățat în mod regulat lacul. În ciuda repetatelor eforturi invocate de edil, ba chiar și a peștilor fitofagi aduși special în acest scop, algele toxice, însă, nu dispar, se plânge viceprimarul. Este o situație care a existat și în anii trecuți, ne „liniștește” Ionică. Băgăm de seamă că se va repeta. Același Ionică exclude categoric ipoteza potrivit căreia cauza ar fi fost o poluare, adică o deversare conștientă și iresponsabilă în apa lacului de substanțe periculoase.

În zilele de Paște piteștenii care au ieșit la plimbare prin bătrânul parc Ștrand, recent „reabilitat” cu bani europeni, au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Detalii, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/focar-de-infectie-in-strand-galerie-foto-de-cosmar/.

Citiți și: Toată lumea e prezentă: Spectacol de baschet european în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90