New Profesional Consult 930 x 122

curse regulate

CE-I AȘTEAPTĂ PE TRANSPORTATORII CARE AU CURSE REGULATE, SPECIALE ȘI ÎN CONT PROPRIU PRIN PITEȘTI

Se anunță un nou regulament cu privire la circulația prin municipiul Pitești a autovehiculelor destinate transportului rutier de persoane prin curse regulate, curse regulate speciale și în cont propriu.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Modificările propuse într-un proiect care va fi supus dezbaterii și aprobării în Consiliul Local pornesc de la faptul că rețeaua de străzi a Piteștiului se supraaglomerează nejustificat în anumite zone de circulație tocmai din cauza acestor mijloace de transport.

Proiectiul de hotărâre cuprinde reglementări referitoare la evidența vehiculelor de transport de persoane, a traseelor pe care vor circula aceste vehicule, a stațiilor de îmbarcare/debarcare călători, a documentelor pe care trebuie să le dețină transportatorul, a faptelor care constituie contravenție și a condițiilor în care se retrag avizele pentru eliberarea documentelor.

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

Avize eliberate doar pentru un an

Una dintre cele mai importante modificări avute în vedere este cea potrivit căreia avizele de circulație să fie emise pentru o perioadă de maximum un an calendaristic după achitarea tarifului aferent.

Proiectul va fi supus votului Consiliului Local Pitești în ședința sa ordinară de la sfârșitul acestei luni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3