EcoMoto 930×122

agrement

CENTRUL DE AGREMENT AL LUI TOLEA MAI AŞTEAPTĂ

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Piteşti de joi seară a figurat şi planul de urbanism de detaliu privind construirea unui centru de agrement în zona Prelungirea Craiovei din municipiul Piteşti.

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

Comisia de urbanism a Consiliului Local aprobase proiectul, dar viceprimarul Cornel Ionică a decis aseară să-l retragă de pe ordinea de zi. Motivul: abia în plen s-a realizat faptul că terenul pe care ar fi urmat să se construiască centrul de agrement nu avea acces privat la drumurile principale, ci doar o cale de acces pe domeniul public. Până la clarificarea situaţiei, proiectul va fi din nou în analiza Comisiei de Urbanism.

Iniţiativa construirii centrului de agrement le aparţile fiului omului de afaceri Florea Tolea, Marian Tolea, şi partenerului său, Ionuţ Guţă.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Cei doi vor să construiască un centru de agrement care prevede şi piscină la ultimul nivel, pe terasă.

(Foto: libertatea.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90