930×122 CAPRA 5

consiliul local

CONSILIER LATIFUNDIAR, ZECI DE TERENURI

Consilierul local din Pitești Narcis Sofianu are în județele Argeș și Olt aproape 30 de terenuri, potrivit noii sale declarații de avere. Pe primele două (ambele situate în județul Olt) le-a cumpărat în anul 1999, iar pe ultimul, tot în Olt, anul trecut. Sunt terenuri intravilane, extravilane, dar și forestiere.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Pentru a vizualiza întreaga „zestre” de terenuri a consilierului Sofianu, avocat de meserie, click pe imaginile de mai jos:

Anul trecut, a vândut două terenuri, ambele din extravilanul comunei argeșene Recea:

Citiți și: Avans strategic: Pitești, decizie vitală pentru dezvoltarea transportului public

Narcis Sofianu are 3 spații de producție în Olt (de 72, 36 și 32 de mp) și un spațiu comercial în Argeș (de 112 mp). Toate spațiile de producție sunt construite de el, iar spațiul comercial, cumpărat.

În ultimul an fiscal, printre altele, Narcis Sofianu a obținut 20.500 de lei ca avocat al Baroului București, 11.665 de lei în calitatea sa de consilier local și 40.000 de lei din dividende la SC Bravo Grup SRL Costești, firmă la care este asociat unic.

Consilierul latifundiar deține și o colecție de numismatică și timbre, în valoare de 7.000 de euro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90