New Profesional Consult 930 x 122

ion dumitrache

CUM A ÎNCEPUT ȘCOALA ÎN POIANA LACULUI

În Poiana Lacului, școala a început cu câteva dotări esențiale. Copiii cu posibilități materiale  limitate au primit tablete, iar dascălii, laptopuri, astfel încât desfășurarea activităților școlare să se poată realiza în orice viitor scenariu.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Regulile de distanțare socială sunt îndeplinite nu doar în școală, ci și pe durata transportului elevilor la cursuri, orarul după care se circulă fiind adaptat astfel încât copiii să intre cât mai puțin în contact unii cu alții. Iată ce spune primarul Ion Dumitrache:

 

Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

 

Deși luna septembrie a adus la Poiana Lacului rezolvarea problemei apei potabile (amănunte, AICI), societatea comercială care intermediază utilitatea publică, firmă aflată în subordinea Consiliului Județean Argeș, a lăsat elevii fără apă chiar în prima zi de școală.

Și, așa cum au funcționat anterior demersurile pentru montarea celor trei pompe cerute de primar ani la rând Consiliului Județean și intermediarului în cauză, și în acest caz problema a fost rezolvată tot cu ultimatumuri.

Concret, abia după ce edilul a avertizat CJ Argeș că începând cu ziua următoare va închide școala, apa a ajuns iar la robinetele unității.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3