930 x122 grota rece

cristian gentea

Decizie cu privire la noua Sala Polivalentă din Pitești

Decizie cu privire la noua Sala Polivalentă din Pitești.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

UPDATE ORA 16: Proiectul pentru amenajările exterioare la Sala Polivalentă a fost votat.

Știrea inițială – ora 14

Întâlnire de maximă importanţă, solicitată de urgenţă la Primărie. Cristian Gentea a convocat şedinţa pentru ziua de azi, 7 aprilie, orele 15.00.

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

Proiectul pentru finalizarea Sălii Polivalente va fi adus, din nou, în atenţia consilierilor locali, după ce marţi, 5 aprilie, în şedinţa CL, acesta a picat la vot. Mai mulţi consilieri locali au respins proiectul, invocând lipsa timpului necesar parcurgerii documentaţiei aferente.

Vă remintim, este vorba despre amenajarea exterioară a sălii, lucrare estimată la suma de 2.417.320,06 lei, inclusiv TVA.

Rămâne de văzut ce hotărâre se va lua azi. Municipalitatea piteşteană consideră acest proiect ca unul de maximă importanţă, amânarea unor decizii având un impact nefavorabil asupra termenului de finalizare a Sălii Polivalente şi, posibil, de ordin financiar.

Lucrările la noua sală au început în iunie 2020, termenul de execuție fiind de 24 de luni. Teoretic, Sala Polivalentă ar trebui să fie gata în luna iunie a acestui an.

555×222  MAIA

Comentarii

3 comentarii

  • Stan spune:

    Păi amenajarea exterioară a sălii nu trebuia luată in calcul la proiectul initial? Acum vreți alți bani, că nu plătiți de la voi. Bani bine direcționați și cu siguranță, cu o parte retur. Probabil o să urmeze amenajarea WC-urilor, s locurilor pentru fumat, a coșurilor de gunoi, etc. Cei care se simt cu licitația pe căciulă ar trebui să voteze cât mai repede reamenajarea Penitenciarului Colibași.

  • Tofan spune:

    Niște golani, niște nesimțiți, niște scursuri ale societății care fac ping-pong cu banii statului. Nu mai știu cum să dreagă busuiocul cu idioțenia aia de construcție. Să vorbească cu Elena Udrea să le țină locul cald.

  • Catalin spune:

    Niște incompetenți platiti din bani nostri.Toata lumea se axează pe spații verzi.natura poluare iar în Pitesti scoatem pomii si betonam pentru parcarea Arenei care nu știm cum a obținut autorizația de construire.Asteptam organele competente sa-si faca treaba si cei implicați sa plateasca

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90