EcoMoto 930×122

bloc

DEZASTRU PE MIRCEA ELIADE. POLIȚIA LOCALĂ, POZIȚIE OFICIALĂ

Dezastru pe Mircea Eliade. Poliția Locală, poziție oficială. După cum v-am anunțat, astăzi pe strada Mircea Eliade din cartierul piteștean Găvana s-a prezentat, la solicitarea unor cetățeni din zonă, Corpul de Control al Poliției Locale.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Motivul? Neregulile care deja ar fi început să apară pe respectiva stradă odată cu demararea lucrărilor de construire a unui bloc (amănunte despre subiect, AICI).

În urmă cu doar câteva minute, am primit un răspuns oficial din partea Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

”Constructorului i s-a impus ca în termen de 5 zile să aducă la starea inițială trotuarul deteriorat. În cazul în care nu va fi reparat, cei responsabili vor fi amendați drastic. În ceea ce privește mizeria, strada a fost curățată, așa că nu s-a mai impus aplicarea unei amenzi. Vom ține, în următoarele zile, situația sub observație.”, ne declară purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Constructorul ar avea toate avizele necesare pentru demararea lucrărilor, precizează reprezentantul Poliției Locale. În această situație, se impune o întrebare: dacă deține toate documentele, așa cum spun și primarul Cornel Ionică, dar și Poliția Locală, unde sunt punctele de vedere oficiale ale vecinilor viitorului bloc, în condițiile în care nu toți au fost înștiințați, prin urmare nu și-au putut exprima nemulțumirile. Vom urmări subiectul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3