930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

DIRECTORII DE ȘCOLI, CONVOCAȚI LA GRĂDINA DE VARĂ

Directorii de școli, convocați la Grădina de Vară.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a participat astăzi, la Grădina de Vară din centrul Piteștiului, la întâlnirea conducerii Inspectoratului Școlar cu directorii de școli din județ.

Cu această ocazie, președintele Dan Manu a afirmat că infrastructura unităților școlare a reprezentat și reprezintă o prioritate pentru conducerea Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

“De la preluarea mandatului și până în prezent, în infrastructura școlară au fost investiți de la bugetul Consiliului Județean Argeș aproximativ 20.000 de mii de lei, în 79 de localități, reprezentând peste 211 investiții.

De asemenea, prioritară a fost amenajarea de grupuri sanitare în incinta școlilor. La această oră, în județul nostru mai sunt 48 de unități școlare care au toaletele în exterior.

Doar în prima jumătate a anului 2018 pentru școli și grădinițe au fost alocați 5.725 de mii de lei.”, informează Consiliul Județean Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90