EcoMoto 930×122

redeschidere

DISCUŢII, SĂPTÂMÂNA ACEASTA, PENTRU REDESCHIDEREA RESTAURANTELOR

La finalul unei şedinţe care a avut loc azi, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că reîncep discuțiile pentru stabilirea de noi reguli în vederea redeschiderii restaurantelor.

Citiți și: Transfăgărășanul poate fi redeschis temporar!

Potrivit digi24.ro, ministrul a spus că vrea ca acest lucru să se întâmple „cât mai repede”, însă totul depinde de respectarea regulilor sanitare anunțate de autorități.

Indicatorul principal în acest sens este numărul de noi infectări care sunt raportate zilnic. O valoare precum cea înregistrată azi, anume 250 de cazuri Covid-19 la nivel naţional, este considerată îngrijătoare, deşi vine după o săptămâna critică în care au fost raportate, în medie, aproximativ 400 de noi îmbolnăviri pe zi.

Citiți și: SE REDESCHID PISCINELE, ȘTRANDURILE ȘI SĂLILE DE FITNESS

150, maximum 200 de cazuri raportate ar permite autorităţilor să lanseze noi măsuri de relaxare, precum cea de redeschidere a restaurantelor (spaţii închise).

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3