930 x122 grota rece

autostrada bucuresti-pitesti

MASINI_DESZAPEZIRE_OK

AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI, REDESCHISĂ

În această dimineață autostrada București-Pitești a fost redeschisă traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule.

Citiți și: ,,Nebunie” în Pitești!

În cursul nopții trecute autostrada a fost deszăpezită, acțiune posibilă ca urmare a faptului că intensitatea ninsorilor a scăzut semnificativ. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România le recomandă, însă, participanţilor la trafic care circulă pe A 1 să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să aibă mașinile echipate corespunzător (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, pături, săculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

Autostrada București-Pitești a fost închisă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și după ce sute de autovehicule au rămas blocate pe această arteră rutieră. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Autostrada București – Pitești intră în era digitală!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90