930×122 CAPRA 5

a1

(UPDATE) CE A PĂȚIT ȘOFERUL DE BMW CARE A IGNORAT SEMNALUL POLIȚIȘTILOR PE A1

(UPDATE ORA 12:45): Șoferul a fost amendat și s-a ales cu permisul suspendat. „Bărbatul a fost sancționat contraventional cu amendă în valoare de 1.160 de lei, totodată fiind aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile”, informează Biroul de presă al Poliției Județene. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

(UPDATE ORA 11:45): Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş le-au acordat sprijin colegilor lor de la Biroul Poliţiei Rutiere Autostrada A1 pentru depistarea unui autoturism despre care participanţii la trafic au sesizat că se deplasează haotic, efectuând depăşiri pe banda de urgenţe şi circulând cu viteză mare.

„Autoturismul a fost reperat de poliţişti la km 90 al autostrăzii, pe sensul de mers către Piteşti, însă nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Ulterior, acesta a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, fiind oprit în zona Valea Ursului.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Din verificări s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 29 de ani din Bucureşti”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost condus apoi la sediul Poliției Autostrăzi, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Autostrada București-Pitești: Nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Polițiștii de la Rutieră au efectuat în această dimineață semnalul de oprire pentru un autovehicul care circula pe autostrada A1 București-Pitești.

Șoferul nu a oprit, însă, la semnal, iar oamenii legii au declanșat procedura adiacentă pentru prinderea și identificarea lui. (Sursă foto: Poliția Română) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90