930×122 CAPRA 5

accidente

DUBLU CARAMBOL CU 10 MAȘINI, PERSOANE RĂNITE

Două accidente de circulație au avut loc în această seară pe autostrada A1 București-Pitești, la un interval scurt de timp unul de celălalt.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Primul s-a produs în jurul orei 17:50, la kilometrul 116, pe raza comunei Bradu, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Au fost implicate șase autoturisme și un autotren.

Carambolul s-a soldat cu trei persoane rănite (două femei și o fetiță de 5 ani), dar rănite ușor.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Al doilea carambol a avut loc pe centura Piteștiului, la ieșirea către hipermarketul Carrefour, pe raza comunei Căteasca, în jurul orei 18:15, anunță ISU. Au fost implicate trei autoturisme.

Accidentul, potrivit ISU Argeș, s-a soldat cu două persoane rănite. Una dintre victime, un bărbat de 49 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme, a suferit un traumatism cranio-facial, fiind transportat la spital.

La cele două evenimente rutiere au intervenit pompieri, echipaje SMURD și de la Ambulanță. Traficul s-a desfășurat îngreunat, polițiștii acționând în zonă pentru fluidizare. Poliția va stabili cauzele celor două accidente. (Sursă foto: ISU Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90