NOR CURIER 930X122

autostrada bucuresti-pitesti

Autostrada București – Pitești intră în era digitală!

Compania de Drumuri a lansat în licitație un contract de 112 milioane de lei pentru montarea unui sistem de monitorizare și informare modern pe cele trei autostrăzi care pornesc din București și pe DN 1 București – Ploiești.

Citiți și: Vestea momentului despre autostrada București – Pitești!

Vor fi instalate echipamente moderne pentru monitorizarea traficului, radare fixe pentru măsurarea vitezei, panouri de informare-avertizare cu mesaje variabile de tip VMS, sistem pentru monitorizarea și controlul rovinietei, cântărirea din mers a camioanelor și stații meteo cu senzori de polei, anunță Economedia.ro.

De asemenea, sistemul va avea funcția ANPR pentru recunoașterea automată a plăcuțelor de înmatriculare, potrivit caietului de sarcini pe care l-a consultat Economedia.

Citiți și: Când începe în Argeș monitorizarea agresorilor prin brățări electronice

Contractul are o durată de 6 luni pentru etapa de proiectare și 18 luni pentru execuție.

„Obiectul contractului îl reprezintă ”Sistem de monitorizare și informare asupra traficului și a condițiilor de circulație pentru Autostrada A1 București – Pitești, Autostrada A2 București– Cernavoda, Autostrada A3 București – Ploiești, DN 1 București – Ploiești”, în conformitate cu prevederile contractului de lucrări”, arată documentația SEAP.

Mai multe detalii, AICI 

Foto: arhivă ePitești.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90