New Profesional Consult 930 x 122

faună

SPECIILE RARE DIN ARGEŞ, MONITORIZATE

Speciile rare din Argeş, monitorizate. Speciile rare de floră şi faună din judeţul Argeş vor intra într-un program naţional de monitorizare.

Citiți și: Autostrada București – Pitești intră în era digitală!

Ministerul Mediului a lansat în acest sens o licitaţie pentru achiziţionarea de „servicii de inventariere şi elaborare a metodologiilor şi protocoalelor de monitorizare a stării de conservare a speciilor de importanţă naţională şi comunitară de pe raza ariilor naturale protejate, în vederea conservării şi protejării biodiversităţii”.

Suma pusă la bătaie este de 2.522.000 de lei, fără TVA.

Citiți și: Ministerul Mediului, mesaj important! Are legătură cu incendiile de la Cernobîl

În Argeş, animale protejate sunt, de exemplu, râsul şi ursul, iar la floră putem menţiona floarea de colţ şi narcisele de la Negraşi. Pe teritoriul judeţului Argeș se află şi o parte a unuia dintre cele mai mari parcuri naţionale din România: Piatra Craiului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90