930×122 CAPRA 5

asfaltare

Două noi străzi din Piteşti vor fi „beton”

Două noi străzi din Piteşti vor fi „beton”.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Primarul Cristian Gentea a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru amenajarea străzilor Amurgului și Nicolae Brânzeu, cu ofertantul declarat câștigător în urma finalizării procedurii de licitație, respectiv S.C. CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI LUCRĂRI DE ARTĂ S.R.L.

Valoarea contractului pentru amenajarea străzii Amurgului este de 788.204,45 lei cu TVA inclus, cu o durată de execuție de 5 luni defalcată astfel: 2 luni pentru realizarea proiectului tehnic și 3 luni pentru execuția lucrărilor. Valoarea contractului pentru amenajarea străzii Nicolae Brânzeu este de 991.001,82 lei cu TVA inclus, cu o durată de execuție de 5 luni defalcată astfel: 2 luni pentru realizarea proiectului tehnic și 3 luni pentru execuția lucrărilor.

Citiți și: Incredibil! O firmă și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat

Lucrările vor consta în: terasamente, trotuare pietonale încadrate de borduri.

De asemenea, conform contractului, se vor ridica la cotă căminele pentru utilități și vor fi realizate rețelele de canalizare pluvială în lungime de aproximativ 400 m pentru fiecare stradă, cu guri de scurgere și cămine de vizitare din beton armat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Stefanescu spune:

    Sa fie oare din nou o asfaltare pe pile ? Strada Amurgului este ultima strada din zona respectiva o strada tranzitata doar de locatarii acesteia si unde s-au construit nu mai putin de 11 case de catre o firma probabil apropiata primariei altfel nu se poate justifica aceasta asfaltare si autorizatia de a construi fara sa cedeze din teren pentru strada. O strada mai ingusta decat altele din zona, cu cel mai mic trafic din zona si surprinzator sau nu o strada care se va asfalta. Spiru haret la 3 strazi mai jos o strada lata cu totul in regula dar ignorata, Hasdeu la 4 strazi mai jos o strada de 4-5 metri la fel cu totul in regula dar ignorata, Bolintineanu o pseudo strada pe care se dau autorizatii de constructie si de bransament apa desi nu indeplineste minimul de bun simt sa fie denumita strada. Ca la noi la nimenea…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90