930×122 POSADA 5

emanuel soare

FĂRĂ SOARE LA PREFECTURĂ

Numirea noului prefect întârzie. Nici în ședința sa de ieri Guvernul nu a numit noul prefect al județului Argeș.

Citiți și: Bani pentru nuntă, botez sau creșa copilului

Guvernul a emis mai multe hotărâri de numire în funcțiile de prefect și subprefect, dar printre județele vizate nu se află și Argeșul. Nici preconizata numire a lui Andrei Ciungu (cu susținere politică de la PMP) într-o a doua funcție de subprefect al Argeșului nu s-a produs (click pe imagine):

Propunerea PNL pentru postul de prefect al Argeșului este Emanuel Soare (foto), în vârstă de 43 de ani, prorector al Universității din Pitești (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Se decide lista posibililor miniștri din Cabinetul Ciucă

Amintim că Emanuel Soare nu era funcționar public la data nominalizării sale de către PNL, o condiție legală obligatorie pentru ocuparea postului de prefect. La momentul respectiv, nici președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, și nici Soare nu au fost în stare să explice clar opiniei publice cum ar urma să procedeze pentru ca această condiție să fie îndeplinită.

Pe 10 decembrie 2019 Emilian Dragnea (care avea susținere politică din partea PSD) a fost schimbat din funcția de prefect al județului Argeș. De conducerea instituției se ocupă în prezent subprefectul Adrian Bughiu (cu susținere politică de la ALDE) (AICI, amănunte).

Donaris 555×222

Comentarii

570×90 MAIA