New Profesional Consult 930 x 122

firme

FIRMELE „DE CASĂ” ALE PRIMĂRIEI, NOI CONTRACTE ÎN PITEŞTI

Firmele „de casă” ale Primăriei, noi contracte în Piteşti.
Primăria Piteşti a semnat astăzi contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul ”Amenajare str. Grigore Alexandrescu (Tarlaua 22)” cu operatorul economic S.C. CONSTRUCȚII  DRUMURI și LUCRĂRI DE ARTĂ  SRL. Termenul de execuție este de 5 luni (2 luni pentru proiectul tehnic și detaliile de execuție și 3 luni pentru execuția efectivă a lucrărilor).

De asemenea, ieri a fost fost transmis ordinul de începere a lucrărilor și a fost predat amplasamentul la obiectivul ”Modernizare str. Ștefan Chicoș”, contract încheiat cu operatorul economic S.C. SELCA SA. Termenul de execuție va fi de 4 luni.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază
Ambele sunt firme „de casă” ale Primăriei alături de agenţi economici precum Zeus, Comesad ori Valah Construct. Lucrările pe domeniul public din Piteşti sunt făcute aproape în exlusivitate cu aceşti agenţi economici care, ca un făcut, câştigă licitaţii pe bandă rulantă.
Să fie doar o simplă coincidență?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90