Donaris 930 x 122

garaje demolate

GARAJELE DE PE O STRADĂ DIN TRIVALE VOR FI DEMOLATE

Pe strada Frasinului din cartierul Trivale va fi amenajată o parcare. În proiectul de buget pentru 2020 al municipiului Pitești Primăria a prevăzut suma de 40.000 de lei pentru realizarea documentației necesare.

Citiți și: Șeful FC Argeș, anunț privind noul stadion din Trivale!

Termenul până la care ar trebui să fie gata documentaţia şi proiectul tehnic este luna decembrie a acestui an.

Investiția ar urma să fie făcută în 2021 și implică demolarea garajelor metalice din zonă închiriate pe domeniul public. Parcarea va fi amenajată pe locul în care acum există aceste garaje.

Citiți și: Video – Garajele din Trivale au fost demolate

Amintim că Primăria a decis la sfârșitul anului trecut că toate garajele de pe domeniul public vor fi demolate. Contractele de închiriere a domeniului public pentru garajele construite de piteșteni de-a lungul timpului urmau să nu mai fie prelungite, potrivit unei hotărâri în acest sens a comisiei de circulație a municipiului.

În locul garajelor demolate vor fi amenajate parcări publice sau de reședință, cel puțin aceasta este intenția pe care a anunțat-o municipalitatea.

Decizia Primăriei a provocat, însă, și reacții negative, fiind piteșteni care contestă „corectitudinea, oportunitatea și legalitatea” notificărilor prin care Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (SPEP) îi informează că nu vor mai fi prelungite contractele de închiriere a domeniului public pentru astfel de garaje (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441