New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

Gentea anunță schimbări importante în Războieni

Se lucrează în ritm susținut în cartierul piteștean Războieni, în zona blocului G1, anunță primarul Cristian Gentea.

Citiți și: Ce i s-a întâmplat primarului în noaptea de Înviere. Gest neașteptat

Conform acestuia, se lucrează la reabilitarea canalizării pluviale, reamenajarea spațiilor verzi, reabilitarea aleilor pietonale și a trotuarelor aferente, dar și la amenajarea unor locuri de joacă pentru copii.

Citiți și: Gentea, anunțul momentului despre Liceul cu Program Sportiv ”Viitorul”!

“Mă bucur că unul dintre cetățenii care deținea un chioșc așezat pe spațiul verde/domeniul public, a eliberat voluntar perimetrul în care avem posibilitatea amenajării de locuri de parcare suplimentare!

 

În zonă sunt șantiere de lucru, în cadrul proiectului ”Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești (zona bloc G1, cartier Războieni și zona bloc Coremi, Bd. Petrochimiștilor)”, informează primarul Cristian Gentea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Florin spune:

    Da, buna treaba dar de ce nu se spune absolut nimic ca in timpul acestor lucrari de reabilitare a zonei respective de catre firma de casa a Primariei – COMESAD, a fost sparta conducta de alimentare cu apa rece din zona si mare parte din blocurile zonei a ramas fara apa rece toata ziua?! Au tacut malc jogodiile inclusiv cei de la dispeceratul Apa Canal. Gentea, poate dai un raspuns!

  • Manescu spune:

    Cel care avea chioșcul nu este cumva angajatul primăriei sau politiei??? Oare chiar l-a cedat benevol????. Știe primarul ca daca in bl.G1are loc un incendiu exista doar o singura ieșire pt.atatea suflete care locuiesc acolo dintre care multi copii? Știe ca în acest bloc social pt care asigura locuri de parcare sunt persoane care au 2-3 autoturisme? Știe ca din cauza persoanelor care locuiesc în acest bloc ceilalți cetateni din blocurile învecinate nu avem liniște din cauza repetatelor petreceri în aer liber, nu avem parcări, nu mai avem bănci în fata scărilor, ca pt.cei din bl.G 1 noi suntem fraierii care plătim taxe și impozite, fraierii care au dat bani grei sa cumpere un apartament( nu am dat doar o mita de câteva mii de euro după cum se lauda cei din G1 )????

  • Matei spune:

    Pe strada bananai cand ,domnule primar….mai exact întrarea islamului!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90