EcoMoto 930×122

Gentea

Gentea: Șase mașini, îndepărtate de pe domeniul public!

Gentea: Șase mașini, îndepărtate de pe domeniul public!

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, anunță că s-a remediat situația semnalată recent cu privire la un cetățean din cartierul Tudor Vladimirescu care avea pe domeniul public “depozitate” șase mașini.

Citiți și: Șoferii care fac așa ceva riscă pușcăria!

”7 zile am dat termen cetățeanului din Tudor Vladimirescu să elibereze domeniul public de cele 6 mașini abandonate, dar aflate în custodia lui!

Au trecut doar 3 zile, și autoturismele au dispărut. Deci, se poate!

Urmează să reamenajăm zona verde dintre blocuri!”, afirmă primarul Cristian Gentea.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Vasile spune:

    Cu ce deranjau acele masini? Poate vedeti si gropile din oraș tot atat de repede mai ales podul peste raul doamnei…. Sticlelorpe baraj sa va mișcați tot asa de repede

  • Andrei spune:

    In parcările de la blocuri sunt o grămada de bișnițari care dețin 7-8 mașini la vanzare iar locatarii nu au unde parca. In parcarea de la DGASPC Trivale sunt permanent minim 3-4 mașini ale unui bișnițar tupeist.

  • Clevetici spune:

    „Cu ce deranjau acele masini?”
    Esti serios cand pui astfel de intrebari?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90