New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Proiect – Grătarele ar putea fi interzise în balcoanele blocurilor din Pitești!

Proiect – Grătarele ar putea fi interzise în balcoanele blocurilor din Pitești!

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Primăria Pitești a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre care prevede o serie de măsuri pentru diminuarea mirosurilor neplăcute la bloc, mai ales a celor generate de prepararea unor alimente pe grătar, uneori chiar în balcon.

Conform proiectului, cetățenii care stau la bloc nu mai au voie să păstreze mai mult de 10 zile în suprafața locativă și în spațiile comune mărfuri, materiale sau alte produse care, prin mirosul pe care îl degajă, îi deranjează pe ceilalți locatari. De asemenea, celor care stau la bloc li se interzice să mai utilizeze grătare cu cărbuni, cu lemne sau orice alt mijloc de combustie pentru prepararea produselor alimentare în balcoane sau anexe aparținând condominiului, astfel încât să degaje fum și miros de natură a produce disconfort vizual și olfactiv vecinilor.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Cei care încalcă aceste dispoziții riscă să fie amendați de către Poliția Locală cu sume cuprinse între 100 și 200 de lei (în cazul persoanelor fizice), respectiv între 400 și 800 de lei (în cazul persoanelor juridice).

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Grătarul se prepara în câmpul deschis nu in spațiu de locuit sau terase ori balcoane la imobile!
    Este bine venita aceasta H.C.L.!

  • Cecatean spune:

    Domniile voastre ati rezolvat problemele orasului ?
    Da, nu e o idee rea interzisul gratarului cu lemne, carbuni in balcoane sau alte locuri….dar …. ce aveti cu omul care isi cumpara o casoleta de pasta de mici si o face acasa in tigaie – folosind orice alt mijloc de combustie ?!!?
    Vaaaiii, miroase si deranjează vecinii sau le ploua in gura de pofta !!!
    Cat de curand nu mai avem voie sa gatim in casa, propria mancare, ca sunt persoane cu nasul sensibil ?
    Vreti sa cumparam si sa comandam, daca avem cu ce bani !!! Alte idei mai aveti ?

  • Alex spune:

    Cine crezi ca nu o sa mai facă mici la tigaie ? O sa facă stati liniștiți.. sau multe altele ..acum totul depinde de vecinii care ii ai ..dacă sunt daia sifonari si sensibili sigur va vor da în gat ..

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Domnilor care va spuneți prin litere și cuvinte părerile!
    Nu citiți bine articolul,se pune problema de făcut grătar în spatii închise apartamente,terase etc! Nu de preparat produsele din carne în tigaie !
    Citiți cu atenție articolele,apoi puteți sa va dați cu
    părerea!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3