930×122 CAPRA 5

atribuire

ENERVANT! LOCURILE DE PARCARE LA BLOC, ATRIBUITE CU VITEZA MELCULUI!

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Piteşti a început anul trecut atribuirea de locuri de parcare cu taxă la blocuri. Procesul este, însă, unul anevoios, în ciuda faptului că solicitările de la locatari sunt din ce în ce mai multe şi mai insistente.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Primăria spune că există mai multe explicaţii. Cea mai importantă ar fi aceea că toate locurile respective trebuie să fie supuse unei proceduri de cadastrare, fără de care nu pot fi închiriate, un demers care ar necesita timp. Simpla marcare a parcajelor nu ar fi suficientă pentru a permite atribuirea, iar din acest motiv autorităţile fac apel la înţelegere din partea piteștenilor.

Până acum au fost atribuite ceva mai mult de 2.000 de locuri de parcare cu taxă, dar numai acolo unde numărul lor este cel puţin egal cu al maşinilor familiilor care locuiesc într-o anumită zonă. Taxa, care se ridică la 100 de lei, poate fi plătită într-o singură tranșă odată la un an sau fracţionat, pentru perioade mai scurte de timp, iar locurile pot fi blocate cu mecanisme speciale care trebuie să fie toate la fel. Montarea ilegală a unor astfel de echipamente sau a unora neconforme atrage după sine amenzi.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3