EcoMoto 930×122

cămin

HOTEL PENTRU SPORTIVI ÎN PITEŞTI

Primăria Piteşti are în vedere pentru acest an începerea unei investiţii de transformare a unui cămin de liceu în hotel pentru sportivi.

Citiți și: Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Este vorba de căminul Liceului „Ion Barbu”, cămin care, din lipsă de elevi, a fost închis. Lucrările – evaluate la circa 2.000.000 de lei – vor fi demarate după parcurgerea etapelor legale privind achiziţiile publice (se vor face proiectele tehnice, anunţurile de participare la licitaţie, licitaţia, atribuirea de contract etc.).

Reamintim că un alt cămin de liceu, de la fostul Liceu CFR, va fi transformat de Primărie în clădire de locuinţe sociale, iar căminul din curtea Inspectoratului Şcolar va deveni hotel pentru delegații străine și loc de practică pentru elevii de la Liceul „Economic”.

Citiți și: Pitești. Circulație restricționată în oraș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3