930×122 CAPRA 5

bani

copaci_padure

ÎN ATENŢIA PROPRIETARILOR DE TERENURI – BANI PENTRU ÎMPĂDURIRI

Instituția Prefectului Argeș informează că Ministerul Agriculturii, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va lansa cea de-a cincea sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite. Schema de ajutor de stat face parte din Programul Național de Dezvoltate Rurală 2014-2020, iar alocarea financiară este de 10 milioane de euro.

Citiți și: Anunțul important despre banii românilor a fost făcut! Decizia se aplică din 13 mai

Sprijinul financiar se acordă deținătorilor de terenuri agricole, în baza unui angajament pentru o perioadă de 12 ani și vizează crearea de trupuri de pădure și de perdele forestiere de protecție. Sprijinul se acordă ca valoare fixă, reprezentată de costuri standard pe hectar pentru împădurire și compensarea pierderilor de venit agricol.

Menționăm că terenurile agricole aflate în proprietatea UAT-urilor (comune, orașe, municipii) sunt eligibile în cadrul schemei de ajutor de stat.

Citiți și: 1.500 de lei în plus la pensie! Cine primește mai mult și de când

Versiunea aprobată a ghidului solicitantului, precum și documentele relevante pentru implementarea schemei de ajutor de stat se găsesc pe site-ul http://www.apia.org.ro, la secțiunea Măsuri de sprijin și IACS”.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3