SMART KIDS 930X122

autobuz

ÎN PITEȘTI APAR NOI LINII ȘI STAȚII DE AUTOBUZ

În Pitești apar noi linii și stații de autobuz. În Pitești urmează să fie instituite 3 noi trasee de transport public de călători. Odată cu cele 3 noi trasee vor apărea și 6 stații noi de autobuz. Noile linii vor fi deservite de societatea de transport în comun a municipalității, Publitrans.

Citiți și: Incident într-un autobuz Publitrans, în Trivale! Ce a pățit o femeie

Vor fi create ”3 linii de autobuz între cartierul Trivale și cartierul Războieni cu Gara de Sud și zona industrială de pe strada Depozitelor”, potrivit unui proiect. În acest sens, joi, 20 decembrie 2018, în ședință de Consiliu Local, ar urma să fie aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici.

Viitoarele noi trasee (linii) de autobuz propuse sunt următoarele:

Citiți și: Anunțul momentului de la Publitrans!

-Trivale – Calea Depozitelor.

-Războieni – Exerciţiu – Craiovei – Calea Depozitelor.

-Războieni – Gară – bulevardul I.C. Brătianu – Calea Bucureşti – Calea Depozitelor.

Documentația tehnico-economică aferentă studiului de fezabilitate a fost întocmită de operatorul economic S.C. Kreate-Studio de Arhitectură Dumitrescu@Co S.R.L., cu care municipiul Pitești a încheiat un contract de servicii în urma achiziției publice.

Investiția ”Optimizarea traseelor de transport public de călători prin introducerea a 3 linii noi (6 stații)” are o valoare totală estimată de aproximativ 797.000 de lei (TVA inclus). Banii necesari investiției vor fi alocați prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Ulterior aprobării studiului de fezabilitate, dar și după obținerea documentațiilor necesare, va fi stabilită data exactă la care noile trasee și stații de autobuz vor deveni funcționale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3