Donaris 930 x 122

caini

ÎN PITEȘTI APAR PRIMELE MINI PARCURI PENTRU CÂINI

Consiliul Local Piteşti a aprobat aseară o serie de investiţii noi pentru anul 2020, în plus faţă de cele prevăzute deja în proiectul inițial de buget pus în dezbatere publică.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

Una dintre aceste investiții suplimentare, adoptată la propunerea viceprimarului Sorin Apostoliceanu, constă în amenajarea unor mini parcuri speciale (țarcuri) pentru câinii cu stăpân, la fel ca în alte oraşe ale ţării.

Primele ar urma să fie amenajate în parcurile Lunca Argeşului şi Ştrand (foto).

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

Zonele vor fi împrejmuite şi vor avea gropi de nisip (pentru câini) și bănci (pentru stăpânii lor).

Municipalitatea a alocat 20.000 de lei în acest sens.

Inițiativa pornește de la ideea de a limita mizeria pe care câinii cu stăpân o lasă în urma lor atunci când sunt scoși afară din casă, la plimbare prin parcuri, pe alei sau în jurul blocurilor de locuințe.

Rămâne de văzut dacă de această dată Primăria se va ține de cuvânt. Proiectul există pe hârtie încă din anul 2016, dar nu a fost materializat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90