EcoMoto 930×122

centru

filarmonica_aniversare05

A ÎNCEPUT ORGANIZAREA DE ŞANTIER PENTRU VIITORUL SEDIU AL FILARMONICII

Firma care a câştigat licitaţia organizată de municipalitate pentru realizarea centrului cultural multifuncţional al oraşului Piteşti a început organizarea de şantier în jurul cinematografului „Bucureşti”.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Centrul multifuncţional va rezulta din reabilitarea, extinderea şi modernizarea cinematografului, iar acolo va funcţiona şi viitorul sediu al Filarmonicii Piteşti. Valoarea acestui proiect elaborat de Primărie este de 17.500.000 de lei, din care mai mult de jumătate provin de la Uniunea Europeană. Restul reprezintă contribuţie locală şi de la bugetul de stat.

În cel mult un an şi jumătate bătrânul cinematograf „Bucureşti” va fi transformat complet, noul centru urmând să aibă o sală multifuncţională, săli de repetiţie şi vestiare şi o scenă de peste 70 de mp. De asemenea, în sală vor fi proiectate filme în format 3D.

Citiți și: Anunț oficial: Primăria Pitești angajează!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90