New Profesional Consult 930 x 122

drum noroi

Îngropaţi lângă Piteşti! Taximetriştii refuză să mai vină aici

Argeşeni năpăstuiţi! Locuiesc la o aruncătură de băţ de Piteşti, însă teoria relativităţii sugerează că, în cazul de faţă, puteau la fel de bine să-şi cumpere case în pustiu. Din pricina craterelor şi noroaielor care au invadat strada neasfaltată, oamenii au ajuns să trăiască într-un soi de „arest” la domiciliu, izolaţi de restul.

Citiți și: FOTO: Pitești, secolul 21. Zona de care și taximetriștii fug ca dracu’ de tămâie

Imaginile primite la redacţie înfăţişează strada Prunilor din Smeura, comuna Moşoaia! Atât de „splendid” arată, că taximetriştii refuză să mai intre cu maşinile pe drumul înfundat, iar cei care se încumetă să plece cu autoturismul personal, riscă să rămână cu roţile blocate în şanţurile cu noroi.

 

Citiți și: VIDEO: CUM SE ZBAT PRIN NOROAIE LOCALNICII DIN COMUNA ÎN CARE ASFALTUL S-A TURNAT PE IARBĂ

 

„Taximetriştii refuză să mai ia curse când aud de zona asta. Zici că a aterizat OZN-ul”, spune un proprietar.

Să circule pe jos pare a fi singura soluţie viabilă, dar şi acest lucru are un impact negativ.

Cu pantalonii şi pantofii mizerabili, lumea îi priveşte ca pe nişte ciudaţi care, aparent, pleacă de acasă nearanjaţi, fără să-şi cureţe hainele.

 

 

Important de menţionat este şi faptul că mai mulţi piteşteni care locuiesc la periferia de vest a municipiului au parte de aceeaşi soartă. Sunt cei de pe străzile Jan Constantinescu, Ion Angelescu, despre care am scris AICI şi AICI.

Drumurile distruse din judeţul Argeş sunt, din nefericire, o realitate prezentă în numeroase localităţi: la Cotmeana, la Mărăcineni ş.a.m.d.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90