930×122 CAPRA 5

ambulanta

INVESTIŢIE LA AMBULANŢA ARGEŞ

Investiţie la Ambulanţa Argeş. Consiliul Judeţean a decis să aloce fonduri pentru o investiţie mai mult decât necesară la Serviciul de Ambulanţă Argeş, cu sediul în Piteşti, pe strada Ana Aslan.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Astfel, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri, care se află în subordinea Consiliului Judeţean, va demara în perioada următoare lucrările de asfaltare a unei suprafeţe de teren de circa 4.300 de mp din curtea Serviciului de Ambulanţă.

Motivul este acela că, din cauza fenomenelor meteorologice, stratul vechi de beton al suprafaţei pe care sunt garate maşinile Serviciului s-a degradat considerabil.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Regia va asfalta suprafaţa de 4.300 de mp de teren degradată, astfel încât activitatea Serviciului de Ambulanţă Județean Argeș să se poată desfăşura normal, iar starea tehnică a maşinilor să nu aibă de suferit.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90