Comdata 930 x 122

bradu

IONICĂ PUNE CAMERELE VIDEO PE LOCUITORII DIN BRADU

Ionică pune camerele video pe locuitorii din Bradu. Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a acuzat astăzi, în conferință de presă, că locuitori ai comunei Bradu depozitează ilegal deşeuri în cartierul piteştean Prundu.

Citiți și: IONICĂ, FĂ-O MICĂ!

Nu spunem nici da, nici nu, dar ce dovezi există că ar fi vorba despre locuitori ai comunei Bradu? Dacă există dovezi, de ce Poliția Locală Pitești nu amendează?

Pentru ca pe viitori cei vinovați să fie identificați și să răspundă în fața legii, atât în cazul de față, cât și în alte cazuri similare, cu alte cuvinte pentru a avea probe, Primăria Pitești va cumpăra şi va monta camere de supraveghere video cu care vor fi monitorizate platformele de gunoi.

Citiți și: METEOROLOGII NE DAU FIORI

Într-o prima etapă sunt vizate platformele situate la periferie, „acestea fiind în zone cu risc crescut de depozitare de către persoane din comunele alăturate, care nu au încheiat contracte cu operatorul de salubritate și nu plătesc pentru aceste servicii.”, afirmă Primăria.

Persoanele identificate că aruncă deşeuri la întâmplare vor fi amendate de Poliţia Locală, a avertizat primarul municipiului.

Donaris 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066