New Profesional Consult 930 x 122

ani

IONICĂ VS. ANI: PRIMARUL CONTRAATACĂ

Ionică vs. ANI: Primarul contraatacă. Aşa cum v-am informat, primarul Piteştiului, Cornel Ionică, a fost declarat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în conflict de interese pentru votul dat în Consiliul Local în urmă cu mai mulţi ani privind un contract care viza o rudă a sa.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Curtea de Apel a decis ieri să respingă contestaţia formulată de Cornel Ionică. Procesul este însă doar la stadiul de „fond”, iar primarul ne-a declarat că va lupta în continuare.

„Eu mă consider nevinovat. Am două căi de atac, le voi folosi (n.r. – inclusiv la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie). Am mai avut două procese cu ANI şi le-am câştigat.”, ne-a declarat primarul Cornel Ionică. Dacă toate instanţele vor menţine însă decizia Curţii de Apel, atunci Ionică ar putea rămâne fără mandatul de primar.

Citiți și: Argeș. Imagini șocante! Șofer de microbuz filmat când „aruncă” un elev afară din mașină

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA