SMART KIDS 930X122

lemne

LEMNE DE FOC PENTRU LOCUITORII DIN BUDEASA

Lemne de foc pentru locuitorii din Budeasa. Din fondul forestier, proprietate publică a comunei Budeasa, se pune în vânzare lemn de foc sau de lucru pentru locuitori. Limita stabilită este de 2 mc pentru o familie.

Citiți și: Vânzare de peste 700 milioane de euro, aprobată!

Cetăţenii comunei Budeasa interesaţi de achiziţionarea de material lemnos pentru încălzirea locuinţelor în sezonul rece 2018-2019 sunt aşteptaţi să depună solicitările la sediul Primăriei, cererile fiind soluţionate în limita cantităţii de lemne disponibile şi în ordine înregistrării cererii.

Cererile vor fi însoţite de o copie a actului de identitate, iar în cazul lemnului de lucru se adaugă şi o copie a autorizaţiei de construire.

Citiți și: Renault vinde pachetul majoritar de acțiuni la Dacia!

De asemenea, la sediul Primăriei Budeasa se pot depune şi cereri pentru achiziţionarea de material lemnos de la Ocolul Silvic Piteşti, la preţurile aprobate de respectiva instituţie.

Primăria Budeasa menţionează că cetăţenii care au în proprietate un teren forestier de peste 2 ha nu pot beneficia de aceste măsuri.

Potrivit unei Hotărâri luate de Consiliul Local Budeasa, volumul de masă lemnoasă care se va recolta în anul 2018 din fondul forestier aflat în proprietatea publică a comunei şi în administrarea Direcţiei Silvice Argeş, Ocolul Silvic Piteşti, va fi de 127 mc. (Foto: Primăria Budeasa) 

555×222  MAIA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90