New Profesional Consult 930 x 122

lemne

LEMNE DE FOC PENTRU LOCUITORII DIN BUDEASA

Lemne de foc pentru locuitorii din Budeasa. Din fondul forestier, proprietate publică a comunei Budeasa, se pune în vânzare lemn de foc sau de lucru pentru locuitori. Limita stabilită este de 2 mc pentru o familie.

Citiți și: Veşti bune la final de an, transmise de primarul comunei Budeasa

Cetăţenii comunei Budeasa interesaţi de achiziţionarea de material lemnos pentru încălzirea locuinţelor în sezonul rece 2018-2019 sunt aşteptaţi să depună solicitările la sediul Primăriei, cererile fiind soluţionate în limita cantităţii de lemne disponibile şi în ordine înregistrării cererii.

Cererile vor fi însoţite de o copie a actului de identitate, iar în cazul lemnului de lucru se adaugă şi o copie a autorizaţiei de construire.

Citiți și: Contractul pentru vânzarea mașinilor va putea fi încheiat electronic și trimis online autorităților!

De asemenea, la sediul Primăriei Budeasa se pot depune şi cereri pentru achiziţionarea de material lemnos de la Ocolul Silvic Piteşti, la preţurile aprobate de respectiva instituţie.

Primăria Budeasa menţionează că cetăţenii care au în proprietate un teren forestier de peste 2 ha nu pot beneficia de aceste măsuri.

Potrivit unei Hotărâri luate de Consiliul Local Budeasa, volumul de masă lemnoasă care se va recolta în anul 2018 din fondul forestier aflat în proprietatea publică a comunei şi în administrarea Direcţiei Silvice Argeş, Ocolul Silvic Piteşti, va fi de 127 mc. (Foto: Primăria Budeasa) 

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441