930 x122 grota rece

1b

LINIE DE AUTOBUZ, ÎN PERICOL DE DESFIINȚARE

Linie de autobuz, în pericol de desfiinţare. O linie de transport local de călători din Pitești deservită de autobuze Publitrans ar putea fi desfiinţată în curând.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Manuel Rotaru, directorul general al Publitrans, societate a municipalității, a informat Consiliul Local că este posibil ca linia 1B să fie desfiinţată, deoarece numărul călătorilor este prea mic şi cheltuielile de funcţionare, prea mari.

Potrivit lui Rotaru, va fi făcut un studiu de impact, care va dura 60 de zile, după care se va lua decizia finală.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Linia 1B a fost înfiinţată recent, pe 1 martie 2017, pentru a lega sudul Piteştiului (zona Popa Şapcă în special) de centrul municipiului.

Traseul acestei linii este Vivo! Pitești – hotel Ramada – bariera CFR – strada Maternității, pe lângă Centrul de Diagnostic și Tratament către Colegiul „I.C. Brătianu” – Muzeul Județean – Agenția de Mediu – Rectoratul Universității Pitești – Biserica Evanghelică – Bazinul Olimpic – Vivo! Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90