New Profesional Consult 930 x 122

iluminat public

LOCALITATEA ARGEȘEANĂ CARE VA AVEA ILUMINAT PUBLIC INTELIGENT

Localitatea argeșeană care va avea iluminat public inteligent. În această lună, în orașul Mioveni se derulează proiectul pilot de tipul smart city “Alimentare cu energie electrică, iluminat inteligent, camere de supraveghere video, ecran informații și stație de încărcare autovehicule electrice”.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Lucrările de înlocuire a vechilor lămpi au început deja în zona bulevardului Dacia, linie ferată – stație Peco și vor fi finalizate la sfârșitul acestei luni.

Soluţia de iluminat public inteligent implementată în Mioveni are ca scop eficiența energetică, prin optimizarea consumului de energie şi a costurilor în ceea ce priveşte operarea şi întreţinerea sistemului de iluminat public.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Această soluție smart city propune integrarea de senzori, utilizarea de lămpi cu consum redus și controlul de la distanță prin platforme de management și telegestiune. Acestea ajută la optimizarea atât a costurilor legate de consumul de energie, cât și a celor legate de operarea şi întreţinerea sistemului de iluminat public.

Iluminatul public inteligent oferă condiţii de trafic și un mediu pietonal mai sigure. Cu 99,99% timp de funcţionare, soluţia ajută la evitarea riscului de accidente din cauza defecţiunilor sistemului de iluminare. Cele mai multe dintre problemele de iluminare sunt detectate şi abordate înainte de observarea acestora cu ochiul liber.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90