930 x122 grota rece

asfaltare

Lucrări de asfaltare, la noapte, pe o stradă din Piteşti

Începând de astăzi, 15.09.2021, ora 23:00, Administrația Domeniului Public va executa lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului deteriorat, pe strada Independenței, anunţă Primăria Piteşti.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si rugăm participanţii la trafic să circule cu atenţie sporită pentru evitarea oricărui incident”, transmite municipalitatea.

Şi tot astăzi, Primăria Municipiului Piteşti a instituit sens unic de circulaţie pe aleea carosabilă ce face legătura între strada Alunului și strada Carpenului, prin fața grădiniței Piticot – Barbă Cot, cu sens de circulație dinspre strada Alunului spre strada Carpenului, conform avizării din Comisia de Circulație din data de 04.06.2021.

Citiți și: Incredibil! O firmă și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • gicu spune:

    Faceti referire la nr.X de pe strada Alunului – daca exista numerotare stradala in ghetou. Altfel .. publicitate mascata pentru Barba Piticot!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90