pizzeria sapori  930 122

consiliul local

Mâine, CL extraordinar în Pitești! Ținta: Înlocuirea oamenilor din PSD în AGA la Apă Canal și Termoficare

Mâine, CL extraordinar! Ținta: Înlocuirea oamenilor din PSD în AGA la Apă Canal și Termoficare.

Citiți și: Ce s-a întâmplat la 2 fabrici foarte importante din Argeș rămâne în istorie

Luni, 22 martie, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Pitești. Ședința nu este convocată de către primarul Cristian Gentea de la PSD, ci de către cei 12 consilieri de la PNL și USRL PLUS.

Ana Stan, care a fost exclusă din PNL zilele trecute (detalii, AICI) și care (încă) face parte din grupul consilierilor PNL, nu a semnat pentru convocarea Consiliului Local Extraordinar (VEZI FOTO ⬇️).

Citiți și: Lasconi a „nimicit” tot! Nu o mai poate opri nimic

Două puncte sunt pe ordinea de zi a ședinței programată pentru ora 15: unul privind stabilirea reprezentanților municipiului Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Termo Calor SA Pitești și unul privind desemnarea reprezentanților municipiului în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Apă Canal 2000 SA.

Ținta: înlocuirea oamenilor desemnați de fosta majoritate PSD în aceste două AGA cu, probabil, oameni (consilieri) ai PNL și USR PLUS care au majoritatea în Consiliu. De menționat că, funcțiile din AGA nu sunt plătite. În schimb, sunt plătite funcțiile din Consiliile de Administrație ale acestor societăți, funcții în care nu pot fi, nominalizați, însă consilieri locali.

 

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3