930 x122 grota rece

calea bucuresti

MAXIMĂ SFIDARE ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Maximă sfidare în centrul Piteștiului. În toamna anului trecut, ePitești v-a prezentat o situație de pe strada Calea București, de la blocul aflat vis-a-vis de sediul Filarmonicii.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Pe domeniul public, în fața blocului, fuseseră construite căi de acces deși zona a fost parte a controversatului proiect de așa-zisă regenerare urbană, realizat cu bani europeni. Potrivit reglementărilor europene, timp de 5 ani nu se poate interveni nici măcar un centimetru în locurile vizate de proiect. Imagini, AICI.

La timpul respectiv, pentru că, cel mai probabil, cineva și-a dat seama de ”greșeală”, la câteva zile distanță după apariția articolului nostru scările au dispărut. Însă, ce rămăsese în urma scărilor lăsa de dorit.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Iată, însă, că scările din fața blocului de pe strada Calea București au… reapărut. De ce? Cum? Cu acordul cui din Primăria Pitești? Nu știm!

Proiectul de regenerare urbană din zonă a fost finalizat în 2016. Cei 5 ani în care nu este permisă niciun fel de modificare încă nu au trecut, așadar!

Incompetență sau complicitate? Cine din Primărie ar trebui să fie responsabil pentru astfel de situații? Să ne așteptăm ca, și de această dată, scările să fie demolate?!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90